Algemene voorwaarden en huisregels
Een danscursus duurt een half jaar waarin de kinderen kennis zullen maken met Kids-dance, Streetdance of Hiphop.
Het zijn intensieve lessen waar het dansplezier voorop staat!
Per leeftijdscategorie worden de lessen moeilijker en ligt de nadruk meer op streetdance. Om het halfjaar is er de mogelijkheid om uw kind weer opnieuw op te geven voor een cursus. De lessen gaan in de schoolvakanties niet door. De vakanties zijn al verwerkt in het lesgeld.

Contributie :
1 les per week
€ 150,- voor 5 maanden

- Eenmalig inschrijfgeld €10,- (voor nieuwe leden)
- Proefles gratis
- Losse les €7,50

De contributie gaat per half jaar. Elke maand kunnen er kinderen instromen per datum zal de contributie aangepast worden naar het eind van het halfjaar (januari of juni). De contributie moet aan het begin van de danscursus betaald worden. Bij een achterstand van 1 maanden ontvangt u een rekening per mail, als deze niet binnen 5 werkdagen wordt voldaan, kan de dansles ontzegd worden.

Betaling van de contributie is mogelijk d.m.v.:
• Contante betaling: Gepast in een enveloppe met naam erop (per halfjaar)
• Per bank: Overmaken op rekening nr.: 0398.7106.35 t.n.v. JLee Dance (per halfjaar)

In- & Uitschrijven
Iedereen is zich verplicht online uw kind (elk jaar) online in te schrijven op www.jleedance.nl. Uitschrijven gebeurt per mail één maand van te voren.

Aansprakelijkheid
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal of ongevallen in en om de locatie.
Bij ziekt of verzuim geven wij geen contributie terug maar is het mogelijk om de lessen in te halen.

Huisregels

• Het dragen van dans-/sportkleding en schoenen is verplicht.

• Graag willen wij uw vragen rekening te houden met de rust in de praktijk. De danszaal bevindt zich achterin de praktijk en daarom zouden we u willen vragen om de kinderen tot de balie te brengen en niet in de sportzaal te wachten. Uitzondering voor de kinderen van 4/5 jaar. Buitenschoenen en honden zijn niet toegestaan in de sportschool.

• Ouders mogen niet in de les blijven kijken, met uitzondering van de eerste 10 minuten van een proefles. We zullen u doorgeven wanneer wij een kijkles organiseren zodat we alle ouders de mogelijkheid geven om even te komen kijken.